Camera Superioara

Oferta ta
Check In
Nopți
Check Out
Camere
Camera 1
Adulți
Copii

Camera Superioara

Baie ProprieDa
TelevizorDa
MinibarDa
Uscător de părDa
Pat MatrimonialDa
Dulap pentru depozitareDa
Măsuță cu 2 scauneDa
BalconDa
Cabină de dușDa

Camerele superioare aduc un plus de lux și confort. În plus față de toate facilitățile oferite de camerele standard, camerele superioare beneficiază de balcoane spațioase, unde vă puteți bucura de priveliști pitorești și de aer proaspăt. Baia este dotată cu o cabină de duș modernă, pentru o experiență revigorantă și plăcută.

La Vila Salzburg, suntem dedicați să vă oferim o ședere confortabilă și relaxantă, indiferent de tipul camerei alese. Fiecare detaliu este gândit pentru confortul și satisfacția dumneavoastră.

Sezoanele noastre

Sezonul 1 (1 ianuarie – 15 iunie): Începeți anul într-un cadru liniștit și confortabil. În această perioadă, cazarea nu include servicii de masă, oferindu-vă flexibilitatea de a explora varietatea de opțiuni culinare din împrejurimi.

Sezonul 2 (16 iunie – 30 iunie): În aceste zile însorite de vară, vă oferim cazare cu mic dejun inclus, pentru a vă începe fiecare dimineață cu energie și bună dispoziție.

Sezonul 3 (1 iulie – 14 iulie): Continuăm să vă servim un mic dejun delicios și sănătos, pregătit cu ingrediente proaspete, pentru a vă susține energia în explorările zilnice.

Sezonul 4 (15 iulie – 31 august): În perioada de vârf a verii, vă invităm să vă bucurați de o experiență de demipensiune, cu mese delicioase care să vă încânte papilele gustative.

Sezonul 5 (1 septembrie – 14 septembrie): Toamna își intră încet în drepturi, și vă așteptăm cu mic dejun inclus, perfect pentru a vă pregăti pentru zilele pline de aventură.

Sezonul 6 (15 septembrie – 31 decembrie): În încheierea anului, cazarea revine la oferta fără servicii de masă, oferindu-vă ocazia de a savura libertatea și independența în alegerea experiențelor culinare.

ro_RORomanian