Despre noi

Oferte turistice pentru toate gusturile

Ne dorim ca fiecare oaspete sa simta ca este prioritatea noastra, ca suntem aici sa le oferim cateva zile de concediu de care se pot bucura pe deplin. Vrem sa fie mai mult decat o simpla sedere, dorim sa fie o calatorie plina de amintiri speciale si fericire autentica, iar multumirea, zambetul si recentiile voastre sunt cea mai mare recompensa pentru munca noastra.

VILA SALZBURG

Vila Salzburg este situata la intrarea principala a Statiunii balneoclimaterice Ocna Sibiului , denumita si Litoralul Ardealului, un izvor de sanatate prin proprietatile curative ale namolului sapropelic si numeroaselor lacuri saline helioterme, formate pe locul unor vechi mine de sare surpate.
 Zacamantul de sare a fost exploatat inca din timpul romanilor, continua exploatare ducand la formarea unor mari caverne subterane, care, prin prabusirea lor, au format lacurile care au transformat Ocna Sibiului intr-o statiune balneoclimaterica.
Va invitam sa profitam impreuna de efectele curative ale lacurilor naturale sarate , heliotermice si sa ne bucuram de aerul plin de aerosoli salini .

În concluzie, Vila Salzburg din Ocna Sibiului este alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea naturală a zonei și de beneficiile lacurilor helioterme, într-o locație ce permite acces rapid si la farmecul orașului cultural Sibiu care la doar 20 min. distanta va ofera oportunitatea de a-i explora istoria, arhitectura si gastronomia autentica.

Scor Google Reviews

4,6

Testimoniale

ro_RORomanian