Camera Matrimoniala

Oferta ta
Check In
Nopți
Check Out
Camere
Camera 1
Adulți
Copii

Camera Matrimoniala

Baie ProprieDa
TelevizorDa
MinibarDa
Uscător de părDa
Pat MatrimonialDa
Dulap pentru depozitareDa
Măsuță cu 2 scauneDa
BalconNu
Cabină de dușNu

Camerele matrimoniale sunt proiectate pentru a oferi o atmosferă primitoare și confortabilă. Fiecare cameră este echipată cu o baie proprie, asigurându-vă intimitatea necesară. Pentru un somn odihnitor, vă punem la dispoziție un pat matrimonial confortabil, iar pentru necesitățile de depozitare aveți la dispoziție un dulap spațios. De asemenea, fiecare cameră dispune de un televizor plat și minibar, pentru a satisface toate nevoile dvs. de divertisment și confort. Măsuța cu două scaune oferă un spațiu perfect pentru momente de relaxare și contemplare.

 

Sezoanele noastre

Sezonul 1 (1 ianuarie – 15 iunie): Începeți anul într-un cadru liniștit și confortabil. În această perioadă, cazarea nu include servicii de masă, oferindu-vă flexibilitatea de a explora varietatea de opțiuni culinare din împrejurimi.

Sezonul 2 (16 iunie – 30 iunie): În aceste zile însorite de vară, vă oferim cazare cu mic dejun inclus, pentru a vă începe fiecare dimineață cu energie și bună dispoziție.

Sezonul 3 (1 iulie – 14 iulie): Continuăm să vă servim un mic dejun delicios și sănătos, pregătit cu ingrediente proaspete, pentru a vă susține energia în explorările zilnice.

Sezonul 4 (15 iulie – 31 august): În perioada de vârf a verii, vă invităm să vă bucurați de o experiență de demipensiune, cu mese delicioase care să vă încânte papilele gustative.

Sezonul 5 (1 septembrie – 14 septembrie): Toamna își intră încet în drepturi, și vă așteptăm cu mic dejun inclus, perfect pentru a vă pregăti pentru zilele pline de aventură.

Sezonul 6 (15 septembrie – 31 decembrie): În încheierea anului, cazarea revine la oferta fără servicii de masă, oferindu-vă ocazia de a savura libertatea și independența în alegerea experiențelor culinare.

ro_RORomanian